ΤΟ LOVE RADIO ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Μουσική, τραγούδι, γνωστοί καλλιτέχνες, πλήθος κόσμου και πάνω απ’ όλα αγάπη, ευαισθησία και προσφορά προς τον συνάνθρωπο. Αυτά είναι τα κυρίαρχα στοιχεία των εκδηλώσεων, που έχει διοργανώσει ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς για τη διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας.
Μάλιστα στο πλαίσιο αυτό έχει συνεργαστεί και με τον LOVE RADIO 97,5.
Έτσι στις 14 Ιουνίου 2004, Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη οι εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού, που θέλησε να δημιουργήσει τη δική του Τράπεζα Αίματος, «πλημμύρισαν» με αγάπη, ευαισθησία και ανθρωπιά.


Ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Κώστας Μακεδόνας, οι C-Real, ο Ανδρέας Στάμος, ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο Θάνος Πετρέλης, ο Ανδρέας Έκτορας, ο παρουσιαστής Νίκος Παπαδάκης, οι οποίοι ήταν μόνο μερικοί από τους πολλούς καλλιτέχνες, που ανταποκρίθηκαν μαζί με εκατοντάδες ακροατές του LOVE RADIO στο κάλεσμα του ερωτικού σταθμού της πόλης και του Συλλόγου μας και έδειξαν την αγάπη τους δίνοντας αίμα γι’ αυτούς, που το έχουν ανάγκη.
Το καλό παράδειγμα έδωσαν, όπως ήταν φυσικό και οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του LOVE RADIO, οι οποίοι, όπως και οι καλλιτέχνες, υποσχέθηκαν, ότι θα στηρίζουν πάντα την εθελοντική αιμοδοσία. 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10