30/5-1/6/2015  3ήμερη

ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΙΚΑ ΧΩΡΙΑ

ΑΘΑΜΑΝΙΚΑ ΟΡΗ, ΑΓΝΑΝΤΑ - ΠΡΑΜΑΝΤΑ

 ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑΣ 

ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ- ΘΕΡΜΟ - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

 ΛΕΥΚΑΔΑ - ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/5/2015

7:00 π.μ. Αναχώρηση (από ΠΕΙΡΑΙΑ και ΟΜΟΝΟΙΑ) για ΙΣΘΜΟ στάση. Κατόπιν για ΡΙΟ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΑΝΤΙΡΡΙΟ και φτάνουμε στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ όπου θα επισκεφτούμε τον κήπο των Ηρώων. Εν συνεχεία μέσω ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ και διασχίζοντας την ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ θα φτάσουμε στο ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ ΘΕΡΜΟΥ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζοντας τον γύρο της λίμνης και εφόσον περάσουμε το ΑΓΡΙΝΙΟ και την ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ στάση, θα καταλήξουμε στην ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο.  Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 31/5/2015

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΑΡΤΑ και αρχίζουμε ν’ ανεβαίνουμε για τα ωραιότερα χωριά των ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ, γεμάτα από έλατα. Μετά από μια διαδρομή που θα μας μαγέψει πραγματικά βλέποντας πετρόχτιστα χωριά, καταρράκτες,  παλιά γεφύρια και διασχίζοντας τα ΑΓΝΑΝΤΑ θα φτάσουμε στο καταπληκτικό Σπήλαιο της ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑΣ με εντυπωσιακούς χρωματισμένους σταλαγμίτες κάτω από τους οποίους έχουν σχηματιστεί 3 λίμνες, επίσκεψη(έξοδα ατομικά). Εν συνεχεία θα φτάσουμε στο χαρακτηριστικότερο Τζουμερκιώτικο χωριό τα ΠΡΑΜΑΝΤΑ που είναι χτισμένο αμφιθεατρικά στους πρόποδες της Στρογκούλας, από τις ποίο επιβλητικές κορυφές των Τζουμέρκων, παραμονή, γεύμα στην πλατεία του χωριού. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο με μία ενδιάμεση στάση στο γεφύρι της ΑΡΤΑΣ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 1/6/2015

Μετά το πρωινό αναχώρηση και επίσκεψη στην τουριστική πόλη της ΛΕΥΚΑΔΑΣ  με την γραφική μαρίνα της.  Εν συνεχεία για το τουριστικό ΝΥΔΡΙ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. (Όσοι επιθυμούν θα μπορέσουν να κάνουν μια μικρή προαιρετική κρουαζιέρα στο νησάκι ΜΑΔΟΥΡΙ όπου βρίσκεται το αρχοντικό του ποιητή Βαλαωρίτη και στο νησάκι ΣΚΟΡΠΙΟ του Ωνάση, έξοδα ατομικά). Κατόπιν για ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ στάση. ΑΝΤΙΡΡΙΟ, θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΡΙΟ - ΙΣΘΜΟ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΤΙΜΗ  ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 100ευρώ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’PREVEZABEACH‘’ 3*** σε δίκλινα δωμάτια στην παραλία της ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑΣ, 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) τα 2 Δείπνα,  5) Αρχηγό - Συνοδό, 6) Φ.Π.Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2105247061, 6973939156 ( ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ).