Φωτογραφίες από την θαυμάσια εκδρομή που θα κάνουμε στην Ηπειρο
Όπως γνωρίζουν όλοι οι φίλοι μας, για να μπορέσουμε να πλησιάσουμε τους συνανθρώπους μας που για κάποιο λόγο αγνοούν τελείως την εθελοντική προσφορά αίματος αξιοποιούμε διάφορους τρόπους που έως τώρα βλέπουμε πως είναι αποτελεσματικά.
Με μία χοροεσπερίδα, μία συναυλία ή μια εκδρομή, βλέπουμε που δειλά, δειλά έρχονται άτομα που δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ να τα πλησιάσουμε με τους γνωστούς τρόπους όπως ημερίδες, συνέδρια αφίσες και άλλα ενημερωτικά.


Στις εκδηλώσεις αυτές ο ένας φέρνει τον άλλο σε κάτι διαφορετικό, που μπορεί να έρθει ο καθένας και ας μην είναι αιμοδότης, έρχεται μας γνωρίζει κάπως διαφορετικά και γίνεται φίλος και μάλιστα πολύ καλός.
Έτσι και τώρα στις ημέρες αυτές τις εορταστικές κάνουμε όπως κάθε χρόνο εκδρομή, που μπορεί να έρθει όποιος θέλει είναι δεν είναι αιμοδότης, είναι νέος ή ηλικιωμένος είναι φίλος ή άγνωστος για μας είναι φίλοι όλοι.
Συγκεκριμένα, φεύγουμε για πέντε ημέρες από το Σαββάτο 22 Δεκεμβρίου και επιστρέφουμε στις 26 Δεκεμβρίου 2012 και με ορμητήριο την Αρτα και το θαυμάσιο ξενοδοχείο ΗΠΕΙΡΟΣ ΠΑΛΛΑΣ 5* , θα γνωρίσουμε γνωστά και άγνωστα τοπία της Ηπείρου με άπειρο κάλος και ομορφιά.
Την Ιερά πόλη του Μεσολογγίου, την Άρτα με το ξακουστό γεφύρι, το μυθικό νεκρομαντείο, τις πανέμορφες πηγές και εκβολές του Αχέροντα, την Πάργα, την φανταστική Κορωνησία με τον υδροβιότοπό της, την Αρχαία Νικόπολη, την Πρέβεζα και την Λευκάδα. 
τηλέφωνο για πληροφορίες 2105247061

1

1

1

1

1

1

1